****Ingrediente:
* crenwursti de pui, vita, porc, de care va plac sau ce gasiti
* chifle (RECOMAND CU CALDURA RETETA DE PAINITE VIENEZE DE AICI DE PE SITE)
* cascaval ras, de preferat Mozzarella
* ardei gras taiat fasii
* ketchup (optional)
* mustar (optional)
* practic se mai poate adauga orice va place.
****Tehnica:
* Se aseaza frumos si ordonat toate ingredientele la indemana, pe masa sau dulap.
* Painitele/chiflele se cresteaza usurel la mijloc.
* Crenwurstii se incalzesc la microunde timp de aproximativ 1 min., sau se fierb cam 2-4 minute in apa exact cat sa ii acopere.
* Crenvurstii fierbinti se aseaza frumos in mijlocul chiflelor si chiflele se aseaza pe farfurie.
* Apoi se presara repede cascavalul ras, astfel incat sa se topeasca imediat.
* Dupa cascaval se orneaza cu ardeiul fidelute si mustar si/sau ketchup.
Pofta buna !
Nu va puteti imagina cat de buni sunt !!!
No comments:
Post a Comment