tag:blogger.com,1999:blog-8017084225386509705.post9125049558226818551..comments2024-01-13T04:32:18.987-06:00Comments on Having Fun in the Kitchen!: Best ever Grilled Chicken SaladCathttp://www.blogger.com/profile/16373765494269368169noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8017084225386509705.post-39163144440078050982010-02-08T12:47:43.665-06:002010-02-08T12:47:43.665-06:00Multumesc mult pentru raspuns. Cam greu sa gasesc ...Multumesc mult pentru raspuns. Cam greu sa gasesc un George Foreman la noi, si e doar varianta aceea cea mai mica. Dar oricum cred ca merita fiindca am auzit numai lucruri bune despre el.<br />Congratulations for a great blog!Ananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8017084225386509705.post-11833023526164553332010-01-29T22:18:04.935-06:002010-01-29T22:18:04.935-06:00Ana, eu am un gratar care este foarte popular aici...Ana, eu am un gratar care este foarte popular aici, George Foreman.<br />Aici e link-ul pt site-ul lor : http://www.georgeforemancooking.com/c-16-all.aspx<br />si aici e link-ul pt gratarul pe care il am eu:<br />http://www.georgeforemancooking.com/p-13-g5-grill.aspx<br />tot ca si al tau, cu teflon, placi detasabile si sa stii ca eu las la inmuiat placile in apa in chiuveta peste noapte, iar gratarul in sine il sterg cu un prosp he hartie si solutie de clor, de curatat sau de sters geamuri...orice poate sa indeparteze grasimea.<br />La mine nu se prinde nimic de el...nu inca cel putin. Daca gasesti firma asta, il recomand cu incredere.<br />Ma bucur ca iti place reteta si sa stii ca cel putin in cazul meu maslinele sunt absolut delicioase, iar in cazul pieptului de pui, condimentele au facut diferenta.Cathttps://www.blogger.com/profile/16373765494269368169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8017084225386509705.post-27634446520702383092010-01-29T20:52:17.588-06:002010-01-29T20:52:17.588-06:00Buna. Poti sa-mi spui te rog ce firma este grataru...Buna. Poti sa-mi spui te rog ce firma este gratarul electric? Eu am un Philips cumparat din tara ( cu placi detasabile ) si nu sunt multumita de el. Se curata foarte greu, ramane grasime arsa pe el ca pe tigaile ale vechi, se ia stratul antiaderent, nu face fata la grasime multa gen carnati, mici ( curge pe langa si prin el ), pestele se lipeste, etc. Al tau se comporta bine? Multumesc!<br />Si multumesc mult pentru reteta! Este grozava! Eu am pus si ciuperci crude :)Ananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8017084225386509705.post-24038778258301635052010-01-28T13:17:56.298-06:002010-01-28T13:17:56.298-06:00Nice!!
www.gastronomiaefotografia.blogspot.comNice!!<br />www.gastronomiaefotografia.blogspot.comTati Campêlohttps://www.blogger.com/profile/02155781857336304254noreply@blogger.com